Reviews

Happy Clients

Mijn probleem: een blessure aan mijn rechterarm


Jouw oordeel: gedraaide spier in mijn bovenarm en blokkades in mijn linkerarm en nek/schouders.


Behandeling: blokkades wegnemen, na iedere behandeling oefeningen meegekregen. Uiteindelijk met koude compressen de gedraaide spier teruggedraaid door massage.


Resultaat: blessure is weg.

Groetjes Leonie Guldemond

De eerste keer dat ik voor een behandeling kwam had ik problemen met mijn linkerpols en hand. Ik had te horen gekregen dat er twee operaties nodig waren om mijn hand weer te kunnen gebruiken, gebruikte op dat moment een brase voor overdag en een voor ‘s nachts. Na 1 behandeling kon ik mijn hand al weer redelijk gebruiken en na een aantal behandelingen waren de klachten zo goed als verdwenen. Alle knopen zijn weg. En…..de operaties zijn niet nodig gebleken!!!!! Het is inmiddels vijf jaar later en het gaat nog steeds goed.


Schouderklachten, door een aantal behandelingen zijn de klachten verdwenen. Deze zijn stressgerelateerd en ook wel door verkeerde bewegingen.


Klachten aan heupen en benen zijn afdoende behandeld.


Tegenwoordig heb ik een abonnement, maandelijks een massage, zodoende worden echte klachten in de kiem gesmoord.


Veel succes Jagath

hartelijke groet Leonie

Ik had last van mijn kuiten, oud melkzuur wat was gaan ophopen en helemaal vast zat. Ik ben behandeld met massage en met stoom. In totaal 3 x het is veel beter nu en heb geen pijn meer in me kuiten. Bedankt

hartelijke groet Steve

Afgelopen jaren ging ik vaak naar de fysiotherapeut en naar de acupunctuur behandeling met wisselende resultaten. Ik werd behandeld voor mijn benen, schouder en arm klachten .Verleden jaar september heb ik op aanraden bij Jagath een volledige lichaamsmassage gehad. Voor mij was dit de eerste keer dat ik een massage behandeling heb genomen


Jagath heeft mij vertelt over zijn familie en ervaring met Nerwana Ayurveda .


Tijdens de volledige lichaamsbehandeling gaf Jagath aan dat ik 22 blokkades in mijn benen en diverse blokkades bij mijn schouders waren. Deze blokkades waren erg pijnlijk.


In overleg heb ik de fysio behandelingen stop gezet.


De Nerwana Ayurvade behandelingen gaven uiteindelijk goede resultaten en de meeste blokkades zijn weg. De afgelopen maanden voel ik mij goed en heb onlangs nog een massage behandeling genomen.

Hartelijke groet Henk Schreij 58 jaar

Ik heb mijn leven weer teruggekregen.

Ik liep met verschillende klachten, zoals hoofdpijn, vermoeidheid, nek en schouder – spanningsklachten, maag en darmklachten. Onderzoeken gaven niet vaak een overeenkomstig beeld, waardoor de specialisten geen antwoord hadden, of je krijgt het antwoord leer er maar mee leven. Ook werd het vaak afgedaan als stress gerelateerd en depressie.


Terwijl je gewoon voelt dat het dat niet is.


Jagath heeft me al eerdere keren kunnen helpen op het gebied van de maag en darmklachten met zijn kruiden en zijn massages bij de nek en schouderklachten. Waar een fysiotherapeut vaak alleen het gevolg aanpakt maar niet de oorzaak, kon Jagath de oorzaak wel degelijk achterhalen en zo de klacht oplossen of minimaliseren (tot 1 of 2 keer per jaar een onderhouds behandeling).


Vaak zijn de klachten een opstapeling van meerdere andere klachten. Daar wordt in de meeste gevallen te weinig aandacht aan besteed (tijdsgebrek?). Jagath doet dat wel en kan ze dan ook apart aanpakken.


Daardoor voldoende vertrouwen gekregen om ook een langdurige kuur bij hem te gaan volgen. Dat waren zware sessies, die ook veel van eigen inzet vragen. Dan heb je momenten om het op te geven, maar heb toch doorgezet want voor mijn eigen gezondheid was het die prijs toch wel waard.


Ik heb echt het gevoel mijn leven weer teruggekregen te hebben. Mijn hoofd is weer helder, het ademhalen is zoveel verbeterd, de vermoeidheid zwaar verminderd en ik dus ook weer fitness ben gaan doen en de gezondheid alleen maar kan verbeteren want ik heb nu geen terugval meer


Als het lichaam langere tijd niet goed gefunctioneerd heeft, is dat ook niet 1,2,3 weer hersteld. Wij westerlingen zijn lui geworden en verwachten meestal direct resultaat van pillen of wat dan ook en gaan dan vaak toch weer verder in hetzelfde (destructieve) levenspatroon. Om dan steeds weer terug naar de doctor te moeten die het dan inderdaad ook niet meer weet. In een aantal opzichten had ik dat ook. Maar doordat ik nu ander inzicht heb gekregen snap ik dat en luister ik beter naar mijn eigen lichaam en heb de verandering doorgevoerd.


Jagath geeft je de basis terug voor een gezond lichaam en de tips om je levenswijze aan te kunnen passen. Het is dan aan jezelf om er dan goed mee om te gaan want anders doe je het effect weer teniet.


Jagath is iemand die zich echt voor jouw herstel inzet, desnoods meer tijd vrijmaakt, en je niet aan het lijntje laat. Als hij al niet direct een oplossing zou weten gaat hij meer achtergrond onderzoek doen om tot een echte persoonsgerichte oplossing te komen.


Cath L

Tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik vreselijk te kampen gehad met ochtendmisselijkheid. Ze noemen het ochtendmisselijkheid maar bij mij duurde het 24 uur, dag en nacht. Na de geboorte van mijn dochter heb ik wel altijd een tweede kinderwens gehad, maar ik zag zo op tegen weer een aantal maanden boven de wc-pot. Toen we toch voor een tweede gingen, kwam helaas de misselijkheid al snel terug. Ik heb Jagath om hulp gevraagd. Hij heeft me onderzocht, behandeld en me adviezen gegeven over leefstijl, voeding en huismiddeltjes die ik kan gebruiken tegen de misselijkheid. Die hebben de misselijkheid veel dragelijker en minder gemaakt. Ik heb me niet ziek hoeven melden op mijn werk, waar ik al zo blij mee was. Het is ongelooflijk wat voor een impact juiste voeding en kruiden op je gezondheid kunnen hebben. Ik ben heel erg blij dat ik naar Jagath toe ben gegaan en ik raad alle vrouwen met een kinderwens aan om je lichaam in balans te brengen via ayurveda voordat je aan je zwangerschap begint. Top Jagath, dank je wel!!!


Liefs, Corline